Els formularis
 
Formulari de PREINSCRIPCIÓ a l'ADRENALINA 2024
DADES PERSONALS
Cliqueu per veure l'ajuda *
Cliqueu per veure l'ajuda *
*
*
*
Cliqueu per veure l'ajuda Com t'identifiques?
Cliqueu per veure l'ajuda *
*
*
*
*
*
*
Cliqueu per veure l'ajuda *Disposes de la T16? (Recorda que és indispensable per participar de l'Adrenalina 2024)

Procediment de preinscripció a l'Adrenalina 2024

Les dates de l'Adrenalina 2024 són de l'1 de juliol al 26 de juliol i les places estan dirigides a adolescents nascudes entre els anys 2008 i 2012 ambdós inclosos.

El preu és de 75 € la setmana. Recorda que pots optar a un 10% de descompte per les següents circumstàncies: segon germà o germana de la família, per famílies nombroses o monoparentals. (67,5 € per setmana). Si t'apuntes a un mínim de tres setmanes de casa, cada setmana et sortirà un 5% més barata. (71,25 € per setmana).

Per qualsevol dubte, podeu enviar-nos un correu a adolescencia@alella.cat

El termini de preinscripció a l'Adrenalina de l'estiu és des del 6 de maig fins al 6 de juny del 2024 a les 23:59h. No s'acceptarà cap preinscripció fora de termini.

*Tria la setmana o setmanes que et vols apuntar?
*
Cliqueu per veure l'ajuda *Com t'ha arribat la informació de l'Adrenalina?
INFORMACIÓ PER FER EL PAGAMENT

Un cop tinguis assignada la plaça se t'informarà a través d'un correu electrònic amb tota la informació necessària per a formalitzar la inscripció i efectuar el pagament.

Per qualsevol dubte, pots enviar-nos un correu electrònic a adolescencia@alella.cat o trucant al 615844728. 

      Cliqueu per veure l'ajuda *
      He llegit i accepto la política de privacitat

      Protecció de Dades

      Totes les dades facilitades seran tractades amb estricta confidencialitat d'acord amb la normativa vigent de protecció de dades personals. Mitjançant l'enviament d'aquesta sol·licitud, el remitent dóna el seu consentiment al tractament automatitzat de les dades incloses. Les dades facilitades no seran objecte de cessió a tercers. Li informem que vostè té dret d'accés al fitxer, rectificació i cancel·lació de les seves dades, i pot exercir aquests drets enviant un correu electrònic a alella.comunicacio@alella.cat. Les dades sol·licitades són les estrictament necessàries per a la correcta identificació del remitent, portar a terme les tasques físiques d'administració, i enviament d'informació sobre activitats o actuacions de l'Ajuntament d'Alella. Per tant, són les adequades, correctes i no excessives en relació a l'àmbit i les finalitats. Informació sobre protecció de dades personals. 

      Pujar al principi de la pàgina