Escrit Alella Primer-PSC. Gener 2024. "2024: esperances i esforços"
 
Versió per imprimir
Alella primer PSC
  • Alella Primer-PSC-CP us desitgem un bon any 2024! Tant de bo sigui l'any de la pau que desitgem, la sostenibilitat que necessitem i l'amor que tots mereixem.

    Deixem enrere un 2023 ple de guerres cruels i inhumanes com totes i tot i que no podem fer gaire més que protestar i mostrar solidaritat amb els pobles que les pateixen, no hem de deixar de fer-ho. Cada acte de violència és un atac a cadascú de nosaltres. “...La mort de qualsevol home m'afebleix perquè estic lligat a la humanitat. Per això mai preguntis per qui toquen les campanes: toquen per tu.”

    Per això des del govern, insistim en les campanyes de sensibilització ambiental i civisme. Seguint el pensament de John Donne que compartim des d'aquestes línies, la més petita actitud incívica ens acaba perjudicant a tots.

    Just ara és quan més consciència de societat hem de tenir. La sequera a què ens enfrontem, no és una amenaça, és una realitat que ens obliga a prendre mesures importants per pal·liar la situació. Hem de reduir l'aigua que consumim i com a poble ens en sortirem si entre tots estalviem al màxim el seu ús. En aquest escenari d'excepcionalitat hauríem de poder abaixar el consum per habitant i dia a 210 litres. Alella és un poble solidari i compromès. Ho aconseguirem.

Pujar al principi de la pàgina