Escrit JuntsxCAT desembre de 2022. "Lluitem contra les ocupacions"
 
Versió per imprimir
Junts
  • Les ocupacions conflictives i delinqüencials d'immobles són un greu problema per a la nostra societat, que sovint fa difícil la convivència veïnal i que provoca una situació d'impotència als ajuntaments. A Alella també patim aquest tipus d'ocupacions. 

    Aquestes ocupacions són utilitzades sovint per màfies que, coneixedores de la legislació, s'aprofiten d'immobles en mans de grans tenidors sabedores que aquests no emprendran accions diligentment, provocant una cronicitat dels problemes de les ocupacions i creant altres delictes i incidències associades a aquestes ocupacions conflictives i delinqüencials; fins al punt que en ocasions es posa en risc la convivència i la pau social dels veïnats afectats on fins i tot s'arriba a provocar-ne la seva degradació.

    Des del municipalisme, igual que per part d'una immensa part de la ciutadania, es considera inacceptable la situació actual de les ocupacions conflictives i delinqüencials i s'urgeix als poders legislatius a fer les modificacions que s'escaiguin, i donar les eines a l'administració local per poder actuar. 

    Junts ha presentat diverses propostes per tal d'erradicar aquesta xacra. No podem consentir el mal que aquests delinqüents fan a la nostra comunitat i per això vam tornar a presentar un compromís en el Ple que van subscriure favorablement 12 dels 13 regidors i regidores. Junts ens sentim orgullosos d'aquest consens i estarem molt atents a que aquest compromís es porti a terme. 

    Per altra banda el govern va aprovar en solitari el seu pressupost. Cap novetat respecte l'anterior. Un “talla i enganxa” del 2022 que no han sabut executar. Només han sabut executar un 60% de les inversions promeses, tot i tenir els diners per fer-ho.

    Aprofitem aquest espai per desitjar-vos Bones Festes i un especial recordatori a totes aquelles persones que trobarem a faltar. 

Pujar al principi de la pàgina