Escrit Gent d'Alella maig de 2022. "No a La Serreta"
 
Versió per imprimir
gda
  • El dia 28 d'abril de 2022, a la Sala de Plens de l'Ajuntament es va portar a aprovació definitiva el pla parcial urbanístic de La Serreta.

    Es va aprovar amb els vots favorables d'Esquerra (7) amb els vots en contra de Junts, Partit dels Socialistes, Alternativa per Alella-Cup i Gent d'Alella (5) amb l'abstenció de Ciutadans (1). Res diferent a allò que esperàvem, doncs està clar que Esquerra era un punt que portava en el seu programa, i per tant calia ser fidel al seu programari. 

    Com també ho hem de ser nosaltres, Gent d'Alella i per això la nostra oposició.

    Recordarem aquest dia com un dia molt trist, amb aquesta aprovació, que podrà desenvolupar el desplegament urbanístic més gran del últims temps en el nostre poble, amb 198 habitatges i el que pot suposar per tant uns 600 habitants nous. Xifres preocupants si tenim en compte que ni la zona, ni el centre del poble, estan preparats a nivell d’ infraestructures i a nivell de mobilitat.

    El nostre vot negatiu està fonamentat donat que sempre ens hi hem oposat, des de l'inici fa més de 15 anys, com a agrupació. 

    Ens va agradar en el seu moment, la protecció a la Vall de Rials, però no a canvi d'abocar-ho tot cap el creixement ens els barris d'Alella de Mar i en especial als barris de la Serreta i de la Soleia, amb vials i serveis limitats i insuficients per a aquesta actuació. Actuació que afectarà a la resta del poble.

    Durant un temps va semblar que s'aturava el projecte en virtut de la poca sostenibilitat econòmica. Però tan sols va ser una il·lusió. 
    Finalment sembla ser, que tindrem els “bunyols” dels que parlava personalment en el debat de les eleccions del 2019 al Poliesportiu. La veritat, hagués preferit menjar-me'ls per la Quaresma. 

    Salut!! 

Pujar al principi de la pàgina