Escrit Alella Primer-PSC abril 2022. "Allô alcalde"
 
Versió per imprimir
Alella primer PSC
  • S'acumula la feina, s'esgota el temps i s'acaba la paciència de la gent, aquesta és una constatació que podem extreure veient els vídeos de les audiències públiques que ha fet l'alcalde amb els veïns i veïnes dels diferents barris i nuclis d'Alella. 

    Per exemple, a l'audiència amb el Centre Urbà, Rost, Sot del Marquès, Cal Vell, Garrofers, Vallbona i Can Vera, la ciutadania que hi ha participat s'ha queixat de diversos problemes sobre l'arbrat, els contenidors de brossa, l'abocament de voluminosos, l'excés de velocitat a alguns carrers, la perillositat per als vianants en d'altres, l'incompliment de les normes de circulació per part d'alguns conductors, la macro urbanització de la Serreta, el futur del celler Alella Vinícola, les deficiències del barri del Rost, etc.. Quasi tots els problemes esmentats venen de lluny i sembla ser que la majoria d'ells també estan lluny de ser solucionats. 

    Podem dir que és cert que el Govern municipal d'ERC escolta la ciutadania per infinitat de canals, però malauradament podem també comprovar que aquest Govern no aconsegueix resoldre molts dels problemes, les necessitats o les demandes, que les persones compromeses amb una millor qualitat de vida, fan arribar a l'Ajuntament. 

    Tenim la sensació que la gent vol menys dissertacions i més solucions per part de l'Ajuntament. Menys paraules i més fets.

    Finalment, hi ha molta preocupació a alguns barris davant el futur fort creixement urbanístic a les zones de La Serreta i de la Miralda (uns 264 pisos en total) i, a més, es posa en dubte que aquestes noves promocions serveixin per donar resposta a les necessitats d'habitatge de la gent del poble. 

    La ciutadania ha preguntat i ha parlat, però moltes de les respostes de l'alcalde no agraden a tothom.

    Ho escolta alcalde?

Pujar al principi de la pàgina