Escrit Gent d'Alella juny de 2021. "Bones xifres, però prudència"
 
Versió per imprimir
gda
  • Les notícies sobre les xifres que ens arriben de la pandèmia, són encoratjadores i a l'hora gratificants. L'esforç de la ciutadania, les diferents mesures establertes, les restriccions patides i ara les vacunacions cada cop més consolidades, estan donant els seus fruits.

    Tot això fa que cada cop estem millor i per fi veiem la llum al final del túnel.

    Això sí, hem de tenir cura i prudència. En cap moment hem de baixar els braços i hem de ser pacients fins que les notícies favorables augmentin i es consolidin.

    La salut és sagrada, i si amb la nostra gestió i bones maneres en fer les coses podem evitar un sol contagi, això ens farà sentir-nos bé, orgullosos i satisfets.

    També hem de preparar-nos, amb precaució i amb fermesa, per refer la delicada situació econòmica, i en particular, treballar per a la gent que ha perdut la feina o necessita fer algun canvi.

    Animem a la ciutadania a adreçar-se al servei d'ocupació del nostre Ajuntament (dins de Serveis a les Persones), que dona suport en l'orientació laboral, amb l'objectiu de treballar en la recerca de feina, i sobretot, a sentir-nos acompanyats i recolzats en aquests moments.

    Salut i feina.

Pujar al principi de la pàgina