Escrit Gent d'Alella març de 2021. Pla d'Actuació Municipal
 
Versió per imprimir
gda
  • El passat plenari dia 25/02/20221, es va portar a modificació el PAM (Pla d'Actuació Municipal),  que és la eina que marca els plans per aquest mandat 2019-2023 i que havia estat aprovat el 24/10/2019.

    Aquestes modificacions s'han hagut de gestionar per realitzar correccions motivades pels terribles efectes econòmics de la pandèmia, i aconseguir així crear uns procediments de treball més realistes amb les actuals circumstàncies heretades durant aquests darrers 12 mesos i que segurament ens acompanyaran en tot el mandat ”Covid”.

    L'impacte a dia d'avui ha obligat a una reducció de 600.000€ en el pressupost del nostre Ajuntament per aquest any 2021, havent de realitzar una sèrie de modificacions i inclòs varies anul·lacions en les diferents partides del pressupost. 

    Destaquen en aquestes modificacions la definició del futur de Can Gaza, el millorament a l'accessibilitat a l'edifici de l'Ajuntament, l'aprovació del reglament de l'Espai d'Arts Escèniques, l'estudi sobre la viabilitat del projecte de la nova Biblioteca, el reforçament del Consell Escolar Municipal i el redactat de l'avantprojecte del tram de la riera entre Can Lleonart i l'Autopista. 

    Tanmateix, destaquem l'eliminació en les actuacions en la planificació del projecte del nou Edifici Consistorial, la de l'avantprojecte de la  segona escola bressol pública de la Serreta, el de l'estudi de la viabilitat de projectes de comunitats assistides (pisos compartits o tutelats per a l'envelliment digne) i la millora de l'espai públic (xifrat amb 1 milió d'euros repartits en 4 anys) en pavimentació i voreres.

    Volem ser responsables i fer costat al govern en aquests moments difícils, i per això hem aprovat aquestes mesures tot esperant poder engegar-les de nou ben aviat. Això voldria dir que ja estaríem immersos en la tan desitjada normalitat i voldria dir que anem millorant les instal·lacions i els serveis del nostre estimat poble d'Alella.
    Amb empenta i alegria!!

Pujar al principi de la pàgina