Filtrar esdeveniments
Escrit PEdCAT març de 2017. "Atrapat en el temps"
 
Versió per imprimir
  • Logo PDeCATAixí és com es troba el govern d'Alella: atrapat en el  temps i sense capacitat de generar resposta als problemes del poble, amagant el cap sota l'ala (com sempre fa i sempre hem denunciat) esperant que les coses es resolguin per si mateixes.

    D'aquesta manera, just un any després, veiem com la situació d'ocupacions i robatoris al nostre poble empitjora dia a dia. Com en Bill Murray i el seu dia de la marmota particular, en Francisco s'aixeca cada matí veient com les estadístiques es disparen, sense que ni amb càmeres ni la seva “gestió” de la nostra policia hi pugui fer res de res.

    Fa 1 any va prometre una nova Audiència Pública per explicar-nos l'evolució de les seves (no)polítiques envers aquesta xacra. La seva ineficiència fa que, per mirar de mitigar els riscos d'haver de donar explicacions al poble sencer, s'inventi ara unes “mini-audiències” per barris. Les anomenen Audiències Descentralitzades a veure si així la cosa cola sense fer soroll, i que segons el diccionari català-polític franciscà vol dir: mama por!! Fem-ho en grups petitons per poder-los controlar millor. Molt trist tot plegat.

    Nosaltres us proposem assistir-hi massivament, a aquestes reunions. Les nostres preocupacions han de poder ser constatades pel govern, i així activar-se definitivament en l'eradicació d'aquest mal viure que provoca la inseguretat ciutadana. Nosaltres hi serem per plantejar els nostres dubtes i preocupacions, exigint solucions immediates.

    El Partit Demòcrata us convida el proper dia 4 d'abril a les 20:30h a Can Manyé a l'acte de presentació de la nostra secció local. Vindran destacats membres del PDeCAT i de la comarca on compartirem amb vosaltres el nostre projecte polític, juntament amb una copa de vi de la nostra terra. Hi esteu tots convidats

Pujar al principi de la pàgina