Filtrar esdeveniments
Escrit PDeCAT de setembre de 2018: "Junts som més forts"
 
Versió per imprimir
  • Logo PDeCAT

    Junts som més forts, sumem més i no deixem cap opció al dubte.

    Des de la nostra posició així ho vam proposar a ERC i ara acceptem sense cap reserva la iniciativa unitària de l'ANC i el seu lideratge. La República es construeix des del poble. L'Alcaldia ha de ser republicana.

    Els partits del 155 no donaran cap mena de treva i podrem veure aliances suposades anti-natura com la de Badalona: 3 regidors socialistes obtenen l'Alcaldia amb l'ajuda del PP de Garcia Albiol i C's, tot per fer fora una alcaldessa republicana. Aquest és l’únic projecte de poble d'aquesta gent. No hi ha res més que odi i ressentiment. Res constructiu.

    Les estadístiques ho demostren (ho han fet ja en diverses ocasions). El nostre oferiment és extensiu òbviament als integrants de l'Alternativa per Alella-CUP. Tenim companys i companyes a la presó i exiliats que es mereixen la nostra unitat més ferma i sincera.

    Respectarem i defensarem la decisió que prenguin ERC i CUP, des del nostre convenciment que la manca d'unitat ens penalitza a tots més enllà dels partits. Tenim la certesa que tots busquem el millor pel nostre poble, així que sempre trobaran en nosaltres uns companys lleials en la defensa de la República, anem o no en un mateix projecte polític. Prendre decisions mai havia estat tan complex com en aquests moments.

    Iniciem doncs nou curs polític amb unes eleccions municipals que han de refermar la victòria republicana. Tindrem per davant la festa de la Verema que necessita urgentment una nova pensada, per a que no es confirmi en una festa pels de fora que allunya als de casa; un 11 de Setembre que ha de ser memorable, i la celebració del primer aniversari de l'1 d'Octubre en un espai propi a Alella que JxCAT vam reclamar i aconseguir amb el recolzament de tot el consistori.

    Bona Festa de la Verema i Visca la República!!

Pujar al principi de la pàgina