Filtrar esdeveniments
Escrit Gd'A gener de 2018. "L'any del Síndic de Greuges, el defensor del ciutadà"
 
Versió per imprimir
  • gda

    Fa mesos que els espais del Full dels grups municipals, amb excepció del de Gent d'Alella, valoren la situació política, esperonen el vot per al seu partit i supediten, en definitiva, la tasca de servei al poble per un objectiu “superior” aliè al dia a dia d'Alella. Ens preguntem fins a quin punt és lícit utilitzar un mitjà i uns recursos de l'Ajuntament en benefici de les causes partidistes.

    Però més greu que això, és l'acumulació de retards en les obres en curs, com les del nou Casal i les del Camp d'Esports, tot just iniciades abans del Nadal, però també de molts altres compromisos i necessitats que van quedant posposades.

    Un exemple és l'aprovació del Reglament del Consell de Poble, que estava prevista el gener de 2017 i es tractarà en el Consell del dia 27 de desembre. Convençuts que el govern local ha de posar el ciutadà i la societat civil al centre, i ha de contribuir al seu empoderament, lamentem que l´òrgan de participació més important rebi tan poca atenció i compromís.

    Del 2018 volem destacar la posada en marxa del Síndic de Greuges o defensor del ciutadà; una figura que ha de ser triada amb el consens de tots els grups municipals perquè ha de ser la garantia d'arribar fins al final en donar suport efectiu a la part més feble: el ciutadà. També esperem que sigui l'any del Pla Local de Seguretat, previst el 2016 i posposat també el 2017.

    Aquest any comptarem a la bancada de l'oposició amb la regidora Glòria Mans, un canvi en la correlació de forces que segur ampliaran la diversitat i pluralitat del Ple. Des d'aquí volem mostrar-li el nostre reconeixement i voluntat de treball en benefici del nostre poble.

    Desitgem també que, amb els clars resultats de les passades eleccions, el govern municipal i la resta dels grups prioritzin per fi el servei al poble per damunt dels interessos de partit. I a tots i totes us desitgem el millor per aquest nou any.

    Molt bones festes !!

Pujar al principi de la pàgina