Filtrar esdeveniments
Escrit ERC+SxA setembre de 2018. "Renovació i continuïtat: el nostre compromís amb el poble"
 
Versió per imprimir
  • Logo ERC+SxA

    En  El Full del mes d'agost l'Alcalde, Andreu Francisco i Roger, feia públic que no optaria a l'alcaldia a les properes eleccions municipals. Des d'Esquerra+Sumem per Alella volem fer un reconeixement a aquests anys de servei públic del nostre Alcalde. La seva decisió honesta i ferma ens dóna una lliçó d'integritat i responsabilitat que aplaudim. Seguim amb ell, treballant junts pel futur del nostre poble.

    I és que aquesta és una prova més de la nostra manera de treballar: des dels valors republicans, treballant sempre pel bé comú i amb l'objectiu de la millora continua.

    ERC+SxA som un col·lectiu de persones compromeses amb el poble i que des de fa 15 anys tenim la responsabilitat de liderar-lo. La suma de persones amb diferents procedències, visions i propostes reforcen un projecte comú pel poble i garanteixen una continuïtat.

    El passat 23 de juliol, l'Assemblea d'ERC+SxA va elegir per unanimitat a Marc Almendro i Campillo com el nostre candidat a les properes eleccions. En Marc encarna els valors que representem: proximitat, transparència, bona gestió, amor per Alella, coneixement del poble i de les seves persones, formació, professionalitat, dedicació, compromís i treball sense descans sempre pel bé comú i l'interès general.

    Viu al poble des de ben petit, ha estudiat a l'Escola Fabra i a l'Institut d'Alella i és llicenciat en Dret. Coneix bé els carrers, els barris, els equipaments, les entitats i les associacions del poble, i també té un profund coneixement de l'Ajuntament,on va ser regidor del govern municipal durant l'anterior mandat i torna a ser-ho des del passat mes d'abril.

    Després de més de 12 anys formant part d'Esquerra, de participar en el col·lectiu d'ERC+SxA i d'estar sempre al costat de l'Andreu, l'Assemblea ha triat en Marc Almendro per ser la nostra cara visible i la persona que liderarà el nostre projecte per Alella, des de la continuïtat, però aportant aire nou.

    A ERC+SxA,coneixent la responsabilitat que tenim i la confiança que una majoria de persones d'Alella dipositeu en nosaltres, fa temps que treballem en el futur: en el del poble, però també en el del nostre propi col·lectiu. Només amb el millor relleu podem assegurar-vos que el nostre compromís no fa sinó que continuar i agafar més força, amb energies renovades pels nous reptes que haurem d'afrontar com a poble. Estem convençuts que en Marc és la persona indicada.


    Volem que Alella segueixi en la línia de millora contínua i renovació que s'ha desenvolupat des de l'any 2003 i us podem assegurar que nosaltres estem més preparats i preparades que mai. Comptem amb vosaltres!

Pujar al principi de la pàgina